VEEL GESTELDE VRAGEN

Algemene Vragen

01

CAMPING

Ook dit jaar ben je weer van harte welkom om lekker bij ons te blijven slapen.  En natuurlijk het heerlijke ontbijt dat in de ochtend voor je klaar staat. Koop snel je camping ticket!

02

TICKETS KOPEN

Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar op FarmFest.nl/tickets . Je kunt je kaartjes betalen doormiddel van iDeal, PayPal of Creditcard. Na het betalen worden je tickets naar je mail adres verstuurd. Let dus goed op of het mail adres juist is.

03

WAAR IS HET

Ook in 2019 is het weiland van festivalburgemeester Meinte weer het decor van het leukste festival van zuid-oost Friesland!
Deze unieke festivallocatie vind je aan de Kerkhofslaan 24 in Oldetrijne. Voor de navigatoren onder ons: Kerkhofslaan 24, 8479 HH, Oldetrijne.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Andere Vragen?

MINIMUM LEEFTIJD

Er is geen minimum leeftijd voor het FarmFest Festival. Maar bij de entree wordt streng gecontroleerd op de leeftijdsgrens van -18 voor alcohol gebruik.
Je dient dus voor 12 juli 2001 geboren te zijn.

Je moet in staat zijn om je zelf te identificeren, of wel met identiteitskaart, paspoort of rijbewijs.

CONSUMPTIEMUNTEN

Op het festivalterrein kan uitsluitend met munten worden betaald. De munten kunnen met contant geld of met PIN worden betaald. Deze zijn bij de muntenkassa’s verkrijgbaar. Eenmaal gekochte consumptiemunten worden niet teruggenomen!

Er kan zowel met contant geld worden betaald als met je pin pas. We hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om te zorgen dat de pin het altijd zal doen maar adviseren je toch om altijd wat contant geld mee te nemen omdat er bij techniek helaas altijd nog iets mis kan gaan. “Better save than sorry!”

TICKETS

Tickets
Als je tickets gaat bestellen via deze site, krijg je na betaling de bestelde e-tickets in de mailbox van het door jou opgegeven mail-adres. Deze kun je vervolgens downloaden, uitprinten en moet je meenemen naar het FarmFest Festivalterrein. Uiteraard is het mogelijk ook voor anderen tickets te bestellen.

Scannen vanaf de mobiele telefoon
Het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internet verbinding niet altijd even stabiel is, dus wij adviseren je om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon. Zorg ook dat de helderheid van je scherm op maximaal staat. Mocht je je ticket niet kunnen downloaden bij de entree, wordt de entree geweigerd. Er is slechts alleen toegang toegestaan in bezit van geldig entreebewijs.

Kaarten aan de deur
Indien er nog kaarten beschikbaar zijn kunnen deze aan de deur worden gekocht. Wij adviseren je echter hier niet op te wachten. Mocht het festival uitverkocht zijn, dan vermelden wij dat op onze Facebook pagina en deze site. Voor vragen over je tickets, betaling en/of je bestelling, kun je contact opnemen met sytse@farmfest.nl

Vragen/problemen
Mocht het je om wat voor reden dan ook niet lukken om online tickets te bestellen of heb je andere vragen m.b.t. online tickets. Laat het ons dan weten via sytse@farmfest.nl

ROKERSVERBOD

Roken in tenten en onder overkappingen is wettelijk verboden en de boetes lopen op tot 13.500,- euro per tent. De NVWA ontroleert met ondercover controleurs of het beleid wordt nageleefd. ROOK DUS BUITEN DE TENTEN. De beveiliging zal hier streng op controleren. De gevolgen kunnen oplopen van een waarschuwing tot het ontzeggen van de toegang tot het festivalterrein.

HALEN&BRENGEN

Er is een halen en brengen zone dichtbij het festivalterrein waar je netjes afgezet en opgehaald kan worden. Volg hiervoor de bewegwijzering van de borden.