Veelgestelde Vragen

Ik heb tickets gekocht via de FarmFest website, maar heb niks ontvangen. Wat nu?

Mocht het voorkomen dat er na de betaling en bevestiging geen tickets in je mailbox zijn verschenen. Controleer dan eerst even of de mail in je SPAM box is beland. Mocht dat ook niet het geval zijn, dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. Dit kan via het mail adres Sytse@farmfest.nl Maar je mag ook via facebook contact met ons opnemen.

Ik heb een ticket over, nemen jullie deze terug?

Nee de tickets worden niet teruggenomen.

Ik heb een dagticket, kan ik dan op de FarmFest camping overnachten?

Jazeker. De camping van FarmFest is gratis. Hier heb je geen speciale ticket voor nodig. De camping is niet meer open de nacht van zondag op maandag.

Openingstijden festivalterrein
  • Zaterdag 21 juli 2018 van 16:00 tot 01:00 uur.
  • Zondag 22 juli 2018 van 14:00 tot 22:00 uur.
Consumptiemunten

Op FarmFest betaal je eten en drinken met consumptiemunten die je koopt bij de muntenkassa op het festivalterrein.

  • Bij de muntenkassa kun je contant betalen en met je Maestro pinpas terecht.
  • Consumptiemunten worden niet teruggenomen.
Eten & Drinken
  • Bezoekers onder de 18 jaar is niet toegestaan alcohol te kopen en/of te consumeren. Bezoekers van 18 jaar en ouder wordt verboden alcohol aan bezoekers jonger dan 18 jaar door te geven. Je krijgt eerst een waarschuwing, bij een tweede overtreding volgt direct verwijdering van het terrein. Op verzoek van Pinkpop personeel, security of andere bevoegden moet je te allen tijde een ID-bewijs kunnen tonen waarmee je leeftijd kan worden vastgesteld.
    18+ bandje: lijk je jonger dan 25 jaar dan wordt om je legitimatiebewijs gevraagd, blijk je daaruit 18 jaar of ouder dan kun je een 18+ bandje krijgen aan de bar. Je kunt dit 18+ bandje ook afhalen bij de infobalie op het festivalterrein en de muntenkassa’s op de Pinkpop campings.
    Nog geen 18 en toch zin in een biertje of cocktail? Er zijn alcoholvrije varianten van deze twee op het festivalterrein te krijgen!
Tickets