Main Stage

Jan BettenDJ Jan Betten

Vrijdag 18:00 – 19:30 uur

We gaan vrijdagavond van start met DJ Jan Betten. Hij zorgt ervoor dat je dansgewrichten goed los komen zodat de rest van het weekend je moves soepeltjes tot hun recht komen!

[spacer height=”20px”]

 

Kiek Now Us

Kiek Now Us

Vrijdag 19:30 – 21:00 uur

Kiek Now Us is een onvervalste rock en loll-band, die met een mengeling van dialectrock, ouderwetse rock ’n roll en eigen werk onze tent op zijn kop zet!

Na ruim 12,5 jaar heeft de band besloten ermee te stoppen, dit is dus één van de laatste mogelijkheden om de band nog te zien.

[spacer height=”20px”]

Daredevils

DareDevils

Vrijdag 21:45 – 00:15 uur

Hoor je nu de zang van Nirvana over de muziek van The Final Countdown? Avicii vs Rick Astley? Met veel verrassingselementen en briljante wisselingen bouwt Daredevils overal een groot feest, waarbij de band tevens uitblinkt door looks & skills. De band speelt als de brandweer en kan daarbij vertrouwen op een grote muzikaliteit en ongeremd enthousiasme.

[spacer height=”20px”]

MAFMAF

Zaterdag 12:00 – 13:00 uur

Band MAF uit Lemmer luistert de zaterdagmiddag op met bekende en minder bekende rocknummers.

[spacer height=”20px”]

Flashbang

Flashbang

Zaterdag 18:15 – 19:15 uur

Lokaal talent! Flashbang is een jonge rockband uit Weststellingwerf. Vanaf 2014 spelen ze samen en ze omschrijven hun stijl als hardrock/punkrock met een scheutje funk, blues en metal.  Ze spelen een mix van covers en eigen nummers. En eigen nummers spelen ze steeds meer!

[spacer height=”20px”]

The Euros

The Euros

Zaterdag 20:45 – 23:30 uur

The Euros mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang elke zaal, tent en festivalweide plat. Ondersteund met de nodige special effects storten The Euros een onbegrensde gezelligheid over het publiek heen. De mannen excelleren in meerstemmige zang en verrassen keer op keer door handig in te spelen op spontane situaties.

[spacer height=”20px”]

Pene Corrida

Pene Corrida

Zaterdag 00:00 – 01:00 uur

Pene Corrida, maakt metal covers van bekende popnummers. De mix van popsongs en scheurende gitaren resulteert in één groot feest vol energie en humor. Verkleed in traditionele Mexicaanse kledij krijgen zij élk soort publiek mee. Metalheads en popliefhebbers houden ervan! De videoclips van Pene Corrida zijn al meerdere malen viral gegaan op het internet. Zo hebben de clips van Adele’s “Hello” (2015) en “Salsa Tequila” van Anders Nilsen (2014) al meer dan 500.000 views op Youtube en Dumpert.nl.

Tickets