Programma FarmFest Verdwaalt

Katie KossKatie Koss

Zaterdag 13:00 uur – 17:00 uur

Katie Koss is met haar warme en buitengewone stem niet onopgemerkt gebleven. Na een lange solocarrière op kleinschalige festivals en intieme evenementen vormde zich een band met een nieuw karakter; elektronische popmuziek met poëtische teksten. De diverse nummers en de kenmerkende sound creëren samen een uniek en eigentijds geheel. Ze wonnen dit jaar de Kleine Prijs van Friesland.

 Ruud FietenRuud Fieten

Zaterdag 13:00 uur – 17:00 uur

Ruud Fieten is een 27-jarige songwriter uit Meppel. Gezegend met een warme, intrigerende stem brengt hij zijn eigenzinnige folk liedjes. Soms klein en tekst georiënteerd, soms luid en energiek, maar altijd rauw en vol betekenis. Je kunt Ruud al kennen van ons promotiefilmpje voor FarmFest Verdwaalt, daarin speelt hij namelijk niet alleen de rol van muzikant, maar ís hij ook de muzikant van de muziek onder het filmpje!

Scott and YoungScott & Young

Zaterdag 13:00 uur – 17:00 uur

Scott & Young neemt je mee naar een plek ver van hier. De prachtige tweestemmige muziek raakt, roert, vloeit, betovert en laat de tijd eventjes doen stilstaan. Indie folk-pop met Scandinavische invloeden en een rauw randje. Pure, eigenzinnige luisterliedjes die veel aan de verbeelding over laten. Twee stemmen die klinken als één: de chemie tussen Scott & Young is onmiskenbaar.

Theatergroep Zonder JasTheatergroep Zonder Jas

Zaterdag 13:00 uur – 17:00 uur

Er zwemmen zo veel vissen in de zee dat je soms door al die vissen de zee niet meer kan zien. Wat voor vis ben ik? Waar hoor ik bij? Wat wordt er van mij verwacht en wil ik dat eigenlijk wel? Theatergroep Zonder Jas speelt bij ons hun nieuwe voorstelling Discozwemmen,  een anekdotische, muzikale en beeldende voorstelling met verhalen, snorkels en een zwembad. Eva en Maris maken eigenzinnige voorstellingen met een vleugje muziek. Ze nodigen je bij deze uit om met ons mee te kijken naar hun hersenspinsels.

Tim TellsTim Tells

Zaterdag 13:00 uur – 17:00 uur

Tim Tells is de roodharige Leeuwarder die als singer-songwriter eigengereide en hitgevoelige liedjes maakt. In het najaar van 2013 stond hij onder andere in het voorprogramma van naamgenoot Knol, in een uitverkocht Podium Asteriks. In 2014 veroverde hij een plek in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Tussen de optredens door werkt hij in alle rust aan zijn debuut EP. In samenwerking met producer Patrick Schaafstal, bekend van WONDER, is zijn debuutsingle Brother dit voorjaar verschenen.

YVIYVI

Zaterdag 13:00 uur – 17:00 uur

YVI musiceert. Maatschappijkritisch, filosofisch, reflecterend en uiteraard voorzien van liefdesverdriet zijn de teksten, geschreven door zanger en liedjesschrijver Diederick Brandsma. De band laat zich inspireren door onder andere Jeff Buckley, Damien Rice en Steven Wilson. Zo fuseren Singer-Songwriter, Rock en Alternative en ontstaat er een geluid dat goed in het gehoor ligt en je aandacht grijpt.

Thijs Augusteijn

Thijs Augusteijn

Zaterdag 13:00 uur – 17:00 uur

Liedjesschrijver en zanger Thijs Augusteijn schrijft Nederlandstalige luisterliedjes en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar. De zoektocht naar het maken van de juiste keuzes, is een onderwerp dat vaak terugkomt in zijn werk. Thijs was frontman van verschillende coverbandjes. FarmFest Verdwaalt is niet nieuw voor Thijs!