DJ-weide

FarmFest Placeholder

Ruben Nijholt

Zaterdag 12:00 – 17:00 uur

Ruben zal ’s middags zijn lekkerste zomerse deuntjes laten horen. Afgewisseld met techno, latin, funk wordt het zeker een middag genieten in de zon!

[spacer height=”20px”]

FarmFest Placeholder

DJ Are U Ben?

Zaterdag 19:15 – 20:15 uur

Aan het begin van de avond zien we Ruben Nijholt nog eens terugkeren, maar nu als DJ Are U Ben!

[spacer height=”20px”]

Johnny KJohnny K

Zaterdag 20:15 – 21:15 uur

Johnny K is begonnen met het produceren van dancehall &
moombahton, maar is op dit moment ook bezig met een andere genre, namelijk ‘future house’.  Zijn bootleg ‘Let me hold you’ bij Dante Klein and Cheat Codes, stond op de 7de plaats in de reggae/dub top 100 op hypeditt.

[spacer height=”20px”]

Robin Kist

Robin Kist

Zaterdag 21:15 – 21:45 uur

Robin is de winnaar van talentenjacht Show Your Talent, een samenwerking tussen Jong FM, Het Pakhuis Lemmer en FarmFest. Als beginnende Dj Kan hij niet wachten om jullie zijn beste skills te laten horen!

[spacer height=”20px”]

FarmFest PlaceholderHIT ‘N RUN

Zaterdag 21:45 – 22:45 uur

HIT ’N RUN is een nieuwe DJ act die bestaat uit DJ’s Jurre Bakker en Panos Giannakis. Met een ‘Fuck It!’ attitude staan ze vol achter hun concept om van begin tot einde een hard feest te maken. De heavy combinatie van Hard Trap, EDM, House en Moombahton laat ook op FarmFest het land schudden! ‘Doe eens gek, fuck it!, aldus HIT ’N RUN

[spacer height=”20px”]

Daniël ThomassoDaniël Thomasso

Zaterdag 22:45 – 23:45 uur

Daniël Thomasso staat bekend om zijn unieke sound en krijgt veel erkenning voor zijn mashups, bootlegs en livesets, waar hij zijn liefde voor dance muziek tot uitdrukking brengt door het toevoegen van zijn eigen groove.

[spacer height=”20px”]

DJ InappropriateDJ Inappropriate

Zaterdag 23:45 – 00:30 uur

DJ Inappropriate laat ook dit jaar ons sappige weiland schudden. Vorig jaar zette hij al een dijk van een show neer, maar hij zal dit ongetwijfeld nog eens dunnetjes overdoen!

[spacer height=”20px”]

Dutch MovementDutch Movement

Zaterdag 00:30 – 1:15 uur

Dutch Movement is een DJ act die bestaat uit 2 Dj’s en een MC, te weten, Richard Westra beter bekend als DJ Punish, Ralph Kedde (Chino NL), en Dennis Piersma ook te horen als Master of Ceremony, Den=.
Dutch movement is spontaan tot stand gekomen, een eenmalig optreden van een gelegenheid trio veranderde al snel in korte tijd tot een act, die menig feest al hebben gerockt!

Tickets