Buitenpodium

singer songwriter contest

Singer Songwriter contest

Zaterdag 13:00 – 16:30 uur

De finale van de Friese Singer Songwriter Contest maak je live bij ons mee! Friesland Pop is te gast en trakteert je op de beste singer songwriters van Friesland. ’s Avonds maken we de uitslag bekend!

[spacer height=”20px”]

Frerik de Swetser

Frerik de Swetser

Zaterdag 13:30, 14:45 & 16:00 uur

Troubadour Frerik de Swetser is natuurlijk bekend van het nummer “Iderien wurdt bekend behalve ik”. Tja en bekend is hij inmiddels toch geworden. Je ziet Frerik maar liefst driemaal op ons terrein voorbij komen!

Frerik zie je op de markt!

[spacer height=”20px”]

Feral Tides

Feral Tides

Zaterdag 17:15 – 18:15 uur

Psychedelische rock uit het noorden van Nederland, onder andere gewapend met een sexy saxofoon, een scheurend rockorgel en psychedelische gitaarsounds. Feral Tides creëert een sound die soms terug grijpt naar de psychedelische 60’s en 70’s, maar ook regelmatig refereert aan nieuwerwetse bands als Tame Impala en DeWolff. Live neemt de band je mee in een energieke en sfeervolle show, die door 3voor12 Friesland zelfs ‘zeer overdonderend’ werd genoemd.

[spacer height=”20px”]

Jason Waterfalls

Jason Waterfalls

Zaterdag 19:15 – 20:15 uur

Zo catchy als de TLC song waar de Utrechtse band zijn naam aan ontleent, zijn ook de songs van Jason Waterfalls. Energieke poprock songs met heftige synths en goed doortimmerde powerpop harmonieën geven Jason Waterfalls in Nederland een unieke sound, die nog het best vergeleken kan worden met Britse acts als Bring Me The Horizon, Don Broco en You Me At Six.

[spacer height=”20px”]

Putkapel

Putkapel

Zaterdag 20:15, 21:45 & 23:30 uur

De sfeermakers van De Putkapel, een 15-koppig dweilorkest uit Sneek, spelen ons gras plat. Het zal niet meevallen om stil te blijven staan!

Tickets