Privacy Policy

Privacy Policy Stichting FarmFest

Versie 2.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 29-06-2018.

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

De stichting FarmFest, gevestigd aan Kof 6a, 8531 AT, Lemmer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: www.farmfest.nl,  Kof 6a, 8531 AT, Lemmer,  06-42086123

 

Persoonsgegevens

FarmFest verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

–        Voor- en achternaam

–        Geslacht

–        Geboortedatum

–        Adresgegevens

–        Telefoonnummer

–        E-mailadres

–        Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

–        Locatiegegevens

–        Gegevens over jouw activiteiten op onze website

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@farmfest.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Doel verwerking persoonsgegevens

FarmFest verwerkt jouw persoonsgegevens voor o.a. de volgende doelen:

 

–        Het afhandelen van jouw betaling;

–        Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder;

–        Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;

–        Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;

–        Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;

–        Om goederen en diensten bij je af te leveren.

 

Bewaartermijn persoonsgegevens

FarmFest bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Gegevens Doel Toegang Locatie Bewaartermijn
E-mailadressen geadresseerden nieuwsbrief Versturen van de nieuwsbrief. Jacob, Sytse, Harmen, Jelke, Marrit WordPress Gedurende de aanmelding voor het ontvangen van de nieuwsbrief
Persoonlijke gegevens vrijwilligers Contact opnemen met de vrijwilligers voor hun hulp bij het organiseren van FarmFest Summerfestival. De gehele organisatie Dropbox Tot 1 jaar na het plaatsvinden van de festivaleditie waar de vrijwilliger zich voor heeft aangemeld.
Persoonlijke gegevens sponsoren Het afhandelen van de betaling van het sponsorbedrag. De gehele organisatie Dropbox Tot 1 jaar na het plaatsvinden van de festivaleditie waar de sponsor zijn medewerking aan verleent.
Naam en e-mailadres en eventuele andere gegevens die worden ingevoerd via het contactformulier Het kunnen reageren op vragen en/of verzoeken die worden ingevuld op het contactformulier op de website. Jan Piet, Jelke, Marrit Mailserver OeveringIT Deze gegevens worden bewaard tot maximaal 2 jaar na het versturen van het bericht.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

FarmFest deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. FarmFest blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt FarmFest jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

FarmFest gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. FarmFest gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door FarmFest en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@farmfest.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . FarmFest wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Beveiliging persoonsgegevens

FarmFest neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@farmfest.nl.

Tickets