Info

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2017 geniet je weer als vanouds van het beste, leukste en gezelligste festival van Zuid-oost Friesland.  Met onder andere The Euros en Pene Corrida ga je helemaal uit je dak bij het hoofdpodium. In het feestcafé hos je erop los met de Drive-in show. Bij het DJ-podium toon je je moves. Op het buitenpodium zie je de finale van de grote singer songwriter contest van Friesland Pop. Óók kun je weer de Rottige Meente in om daar te genieten van de leukste artiesten in de vrije natuur. Nieuw is de markt op zaterdagmiddag, de toegang is dan gratis! ’s Avonds kun je als vanouds bijkomen op de rustweide. Natuurlijk overnacht je ook dit jaar op onze camping mét ontbijt.

Datum

FarmFest is ieder jaar in het tweede weekend van juli. Zet het dus snel groot in je agenda en nodig al je vriendjes uit! In 2017 valt FarmFest op 7 en 8 juli.

Terrein

Ook in 2017 is het weiland van festivalburgemeester Meinte weer het decor van het leukste festival van zuid-oost Friesland!
Deze unieke festivallocatie vind je aan de Kerkhofslaan 24 in Oldetrijne. Voor de navigatoren onder ons: Kerkhofslaan 24, 8479 HH, Oldetrijne.

Trein

De trein is een goede mogelijkheid om inde buurt van FarmFest te komen. Er is een station in Wolvega. Vanaf daar zul je een taxi moeten nemen naar de sappige weide van festivalburgemeester Meinte, ongeveer 5 km verderop. Een oproepje via Facebook kan natuurlijk ook, met die constante stroom van festivalbezoekers onze kant uit is er altijd wel iemand met een plekje in de auto!

Auto

Veruit het gemakkelijkste is het als je met de auto komt! Parkeerplaats is ruim voor handen en bovendien gratis.

Fiets

Woon je dichtbij? Pak de fiets! We hebben ook een fietsenparkeerplek, waar je stalen ros veilig een nachtje op je wacht.

Luchtballon

Staat de wind gunstig? Kom met de luchtballon! Neem dan wel een flesje Beerenburg mee voor de eigenaar van de grond waar je landt, dat is wel zo netjes.

Route

Op onderstaande kaart kan je je jouw route plannen naar onze malse weide.

FarmFest Verdwaalt

Tijdens FarmFest Verdwaalt vertrekt er ieder kwartier een groepje wandelaars om in natuurgebied de Rottige Meente verschillende artiesten te ontdekken. Het vertrekpunt is dit jaar de Tentepolle in Nijetrijne, je kunt daar ook rechtstreeks naartoe komen. Anders dan voorgaande jaren hoef je je dit jaar niet voor een bepaalde tijd op te geven. De ruimte is wel beperkt, zorg dus dat je op tijd bent!

Je vindt de Tentepolle aan Pieter Stuyvesantweg 150 in Nijetrijne. De route is te lopen op zaterdag 8 juli tussen 13:00 uur en 17:00 uur.

Tickets

Tickets koop je HIER (klik!). Je kunt ook tickets aan de kasse krijgen, tenzij deze vóór FarmFest al zijn uitverkocht.

Camping

Zoals je van ons gewend bent kun je overnachten op onze festivalcamping, op kruipafstand van het festivalterrein! Hier val je ’s nachts als een blok in slaap, en word je ’s ochtends wakker van de heerlijke geuren van het ontbijt. Logeren op de camping kost helemaal niks, je leest het goed, niks, noppes, nada!

Check wel eerst HIER (klik!) ons campingbeleid!

Huisregels

We weten wel dat jullie allemaal hele lieve jongens en meisjes zijn, maar toch hebben we wat regels opgesteld. Dit is overigens ook verplicht! Als je je netjes gedraagt (mag wel iets losbandiger dan bij je ouders thuis hoor!) dan hoef je je geen zorgen te maken. Wil je er echt het uiterste uit halen, dan kan je HIER (klik!) de huisregels uitpluizen.

Vrijwilliger worden

Wil jij met jouw talent FarmFest ondersteunen? Dat kan! Geef je HIER (klik!) op en wij plannen je in.