Datum

[opening_hours]
  • 16:00 – 02:00
[/opening_hours]
[countdown date=”07/21/2018 16:00:00″ timezone=”+2″]

Terrein

Ook in 2018 is het weiland van festivalburgemeester Meinte weer het decor van het leukste festival van zuid-oost Friesland!
Deze unieke festivallocatie vind je aan de Kerkhofslaan 24 in Oldetrijne. Voor de navigatoren onder ons: Kerkhofslaan 24, 8479 HH, Oldetrijne.

Check kort voor vertrek je reis via https://9292.nl of https://www.ns.nl/reisplanner

De trein is een goede mogelijkheid om inde buurt van FarmFest te komen. Er is een station in Wolvega. Vanaf daar zul je een taxi moeten nemen naar de sappige weide van festivalburgemeester Meinte, ongeveer 5 km verderop. Een oproepje via Facebook kan natuurlijk ook, met die constante stroom van festivalbezoekers onze kant uit is er altijd wel iemand met een plekje in de auto!

Veruit het gemakkelijkste is het als je met de auto komt! Parkeerplaats is ruim voor handen en bovendien gratis.

We zitten hier:

Woon je dichtbij? Pak de fiets! We hebben ook een fietsenparkeerplek, waar je stalen ros veilig een nachtje op je wacht.

We zitten hier:

Staat de wind gunstig? Kom met de luchtballon! Neem dan wel een flesje Beerenburg mee voor de eigenaar van de grond waar je landt, dat is wel zo netjes.

Route

Op onderstaande kaart kan je je jouw route plannen naar onze malse weide.

Tickets

Stel jouw toegang tot FarmFest 2018 zeker met dit ticket. Bij alle tickets is de gratis camping inbegrepen.

Wees geen dief van je eigen portemonnee en koop tot uiterlijk 14 juli jouw ticket met € 2,50 korting op de poortprijs. Nu kopen is geld verdienen. Op=Op en weg is pech!

Camping

Zoals je van ons gewend bent kun je overnachten op onze festivalcamping, op kruipafstand van het festivalterrein! Hier val je ’s nachts als een blok in slaap, en word je ’s ochtends wakker van de heerlijke geuren van het ontbijt. Logeren op de camping kost helemaal niks, je leest het goed, niks, noppes, nada!

Huisregels

We weten wel dat jullie allemaal hele lieve jongens en meisjes zijn, maar toch hebben we wat regels opgesteld. Dit is overigens ook verplicht! Als je je netjes gedraagt (mag wel iets losbandiger dan bij je ouders thuis hoor!) dan hoef je je geen zorgen te maken. Wil je er echt het uiterste uit halen, dan kan je door op de grote boze “Huisregels” knop drukken de huisregels uitpluizen.

Vrijwilliger worden

Heb jij ook altijd al bij de grote FarmFest familie willen horen? Meld je dan snel aan door op de knop “Vrijwilliger worden” te drukken.