Info

Datum

Op zaterdag 21 juli 2018 geniet je weer als vanouds van het beste, leukste en gezelligste festival van Zuid-oost Friesland!

Terrein

Ook in 2018 is het weiland van festivalburgemeester Meinte weer het decor van het leukste festival van zuid-oost Friesland!
Deze unieke festivallocatie vind je aan de Kerkhofslaan 24 in Oldetrijne. Voor de navigatoren onder ons: Kerkhofslaan 24, 8479 HH, Oldetrijne.

Trein

De trein is een goede mogelijkheid om inde buurt van FarmFest te komen. Er is een station in Wolvega. Vanaf daar zul je een taxi moeten nemen naar de sappige weide van festivalburgemeester Meinte, ongeveer 5 km verderop. Een oproepje via Facebook kan natuurlijk ook, met die constante stroom van festivalbezoekers onze kant uit is er altijd wel iemand met een plekje in de auto!

Auto

Veruit het gemakkelijkste is het als je met de auto komt! Parkeerplaats is ruim voor handen en bovendien gratis.

Fiets

Woon je dichtbij? Pak de fiets! We hebben ook een fietsenparkeerplek, waar je stalen ros veilig een nachtje op je wacht.

Luchtballon

Staat de wind gunstig? Kom met de luchtballon! Neem dan wel een flesje Beerenburg mee voor de eigenaar van de grond waar je landt, dat is wel zo netjes.

Route

Op onderstaande kaart kan je je jouw route plannen naar onze malse weide.

Tickets

Tickets zijn nog niet verkrijgbaar.

Camping

Zoals je van ons gewend bent kun je overnachten op onze festivalcamping, op kruipafstand van het festivalterrein! Hier val je ’s nachts als een blok in slaap, en word je ’s ochtends wakker van de heerlijke geuren van het ontbijt. Logeren op de camping kost helemaal niks, je leest het goed, niks, noppes, nada!

Check wel eerst HIER (klik!) ons campingbeleid!

Huisregels

We weten wel dat jullie allemaal hele lieve jongens en meisjes zijn, maar toch hebben we wat regels opgesteld. Dit is overigens ook verplicht! Als je je netjes gedraagt (mag wel iets losbandiger dan bij je ouders thuis hoor!) dan hoef je je geen zorgen te maken. Wil je er echt het uiterste uit halen, dan kan je HIER (klik!) de huisregels uitpluizen.

Vrijwilliger worden

Binnenkort komt ons inschrijfformulier weer online. Wil je er nu al zeker van zijn dat wij een taak voor je hebben dan kun je alvast een berichtje sturen. Dat kan bijvoorbeeld via de pagina contact (klik!).